Elbilen Nissan Leaf

Nissan LEAF är utformad för att vara mångsidig och passa din familjs behov. Med fem säten, 435 lit kapacitet i bagageutrymmet (420 lit i Tekna) och en ren, dynamisk design är den lika bra som den ser ut.

Den liknar inget annat. En Zero Emission LEAF låter dig uppleva den omedelbara kraften du får vid start till den härliga prestandan på vägen – utan utsläpp! Den gör din vardagskörning till något extra.

Räckvidd och laddning

Nissan LEAF kan du köra på olika sätt varje dag med anpassade körlägen som hjälper dig att maximera din räckvidd. Med det ständigt växande nätverket av laddstationer kan du ta dig dit du vill på ett enkelt och utsläppsfritt sätt.

Med olika körlägen hos Nissan LEAF kan du anpassa energiåtgången. Eco-läget när du behöver maximera din räckvidd och D-läge när du vill ha ett omedelbart vridmoment. Aktivera B-läget för att öka den regenerande bromseffekten och återför ännu mer ström till batteriet.

Ladda din elbil hemma medan du sover och stanna till vid en av de 7.500 snabbladdarna i Europa för en påfyllning på vägen.

Det du behöver finns bara en knapptryckning bort. Planera din resa, lokalisera alla laddningsstationer längs vägen och få åtkomst till alla dina köruppgifter, navigation, nyheter och underhållning via våra appar.