Den flexibla SUVen som passar dina behov

Nya T-Cross är en flexibel allrounder. Med alla möjligheterna att ändra och möblera om interiören ger den utrymme för spontana äventyr, långa expeditioner och en mångskiftande vardag.

Speciell vardaglighet

Funktionell, kompakt, omvandlingsbar. Med sin crossover-design och alla praktiska egenskaper är nya T-Cross fylld med egenskaper som gör livet lite lättare och upplevelserikt – varje dag. Den är redo för nya äventyr, när du vill.

Bekänn färg

Även utsidan bjuder på stora variationsmöjligheter, till exempel genom att välja till något av designpaketen. Med Black, Energetic Orange eller Bambus Garden Green blir den till din egna stil-ikon med en egen look.

Passar den som inte anpassar sig

Den nya modellen ger dig stora möjligheter att få precis den bil du vill ha, genom versionerna T-Cross och T-Cross GT. De bjuder på hög utrustningsnivå – och du kan förstås komplettera med fler val efter tycke och smak. Det enda du inte kan välja till eller välja bort är kvalitetskänslan. Den bara finns där.

Spontanitet är alltid en bra plan

Gillar du spontanitet och älskar att livet är fyllt av överraskningar? Då är nya T-Cross din ideala reskamrat. Tack vare det fällbara passagerarsätet och flyttbara baksätet är den rymlig och anpassar sig enkelt till det du vill göra. Med tillvalet Active Info Display, den digitala förarplatsen, har du dessutom en innovativ aktiv instrumenttavla som du kan anpassa som du vill. Den visar kördata som hastighet och varvtal och visar också information från körassistanssystemen och navigationen på det sätt du tycker passar dig bäst.

Uppkopplad känsla i high definition

Om du behöver den senaste trafikinformationen, hitta rätt med hjälp av navigationssystemet som du valt till, eller helt enkelt höra din egen favoritmusik – nya T-Cross är självfallet minst lika snabb och upplevelserik i det digitala som på vägen.

Dansar på vägen, men inte ur filen

Nya T-Cross är byggd för att köras, med snabbfotade reaktioner på din styrning. Till din hjälp har du alla assistanssystemen som gör körningen enklare och bekvämare. Och inte minst säkrare genom att hjälpa dig hantera eller helt undvika kritiska situationer.